Meteen naar de inhoud

Team Koprol

Het team van Koprol bestaat uit vier jonge Utrechters met een Missie. In februari 2021 begonnen we met Rollies rollen in onze eigen keuken voor vrienden en familie. Dit liep een beetje uit de hand. Nu kunnen we meer fruit redden en kunnen er meer mensen van onze Rollies genieten. Vraag, opmerking of compliment? Rol gerust in onze mailbox, dat vinden we leuk!

Merijn van Logtestijn

Productie

Merijn zorgt ervoor dat er Rollies gerold worden en bedenkt de heerlijkste smaken. Hij heeft connecties in de fruit wereld en springt regelmatig in een busje om peren met plekjes te plukken, of gebarsten besjes te redden.

Robin Schöttelndreier

Financiën

Robin houdt het overzicht over de financiën, logistiek en regelt administratieve zaken. Dankzij haar rollen de Rolles jouw brievenbus in.

Sake Kolhoff

Sales

Sake zorgt ervoor dat Rollies in winkels bij jou in de buurt te verkrijgen zijn. Daarnaast bouwt hij graag aan nieuwe samenwerkingen met fruitproducenten, distributeurs en alles en iedereen die onze missie deelt.

Eva Berends

Marketing

Het is Eva's taak om Koprol overal en nergens te promoten, zodat niemand om ons heen kan. Zowel online als offline zorgt ze ervoor dat wij te vinden zijn!