Meteen naar de inhoud

Rol in onze mailbox

Contacformulier

Heb je een vraag, een tip of wil je een grote hoeveelheid Rollies inkopen? Neem contact met ons op! Stuur een mailtje naar samen@kop-rol.nl, of vul het formulier hieronder in. 

FAQ

Veel gestelde vragen & onze antwoorden

Niet altijd. We werken met afgeschreven fruit, dat is fruit dat de supermarkt niet wil verkopen, maar waar niks mis mee is. Of dat nou biologisch is of niet, wij vinden dat het niet in de verbrandingsoven thuishoort. 

We maken Rollies van afgeschreven fruit dat op dat moment beschikbaar is. De ene week is er een lading blauwe bessen onderweg naar de verbrandingsoven, de andere week zijn dat bananen. Welke smaak Rollie we kunnen maken, is dus een verassing voor ons én voor jou!

Het zakje waar de Rollies in zitten, is gemaakt van bioplastic. Bioplastic bestaat voor 100% uit planten. Deze hernieuwbare grondstof geeft een zinvolle bestemming aan landbouwafval. Helaas kan deze grondstof in Nederland nog niet gecomposteerd worden, dus moet de verpakking nu nog bij het restafval. Nog niet ideaal dus… Wel luchtdicht. Het label bestaat uit papier dat gemaakt is van landbouwafval. 

We blijven bezig met het verduurzamen van onze verpakking. Heb je een goed idee hiervoor? Neem dan vooral contact met ons op!

Leuk! Neem vooral contact op met Sake. Hij laat je graag de Rollies proeven en geeft je meer informatie: sake@kop-rol.nl.

Ja. Rollies bestaan puur uit fruit, en soms specerijen. 

Snel! We zijn druk Rollies aan het rollen in de nieuwe fabriek. We hopen in september de webshop te kunnen openen. 

Onze Rollies worden verpakt in een ruimte waar ook met anderen producten wordt gewerkt. Als je erg allergisch ergens voor bent, raden wij af Rollies te eten. 

We verzenden bestellingen altijd op donderdag.